×
Tiny Natuurlodges Vogelspotlodges Tentlodges

Vogelspotlodges Drenthe

De sfeervolle Vogelspotlodges zijn geschikt voor 4 personen. De houten inrichting springt direct in het oog en straalt veel warmte uit. Deze luxe Natuurlodges beschikken over 2 aparte slaapkamers met op de ene slaapkamer een 2 persoons Boxspring bed en in de andere kamer staan 2 losse eenpersoons Boxspring bedden.

De ruime raampartijen aan bijna alle zijden van de Vogelspotlodge geven u een fantastische beleving van de natuur. U geniet van het uitzicht over de Drentse landerijen.

Aangrenzend is het weidevogelgebied in het beekdal van het Drostendiep. U zult getrakteerd worden op een uitgebreid concert van diverse vogels. Mocht het fruit in de aangrenzende zelfpluktuin rijp zijn, dan mag u hiervan plukken. Op het terras kunt u heerlijk zitten en genieten van de prachtige zonsondergangen bij helder weer.

De Vogelspotlodges zijn voorzien van airco om in de zomer te verkoelen. Diverse elektrische radiatoren zorgen in de winter voor verwarming. Alle Natuurlodges hebben een badkamer met douche en badmeubel, en separaat is een toilet aanwezig. Alle Vogelspotlodges beschikken over Wifi.

Boeken van de Vogelspotlodges Drenthe kan via onderstaande links:

Boeken van de Vijverlodge Drenthe kan via onderstaande link:

Uit in drenthe

Wandelen

In de nabije bossen van Dalerveenzijn mooie wandelroutes uitgezet.

Fietsen

Op de mountainbike of gewone fiets. Er zijn hele mooie fietsroutes in Drenthe.

 

Dagjes uit

U vindt gezellige Drentse dorpjes in de buurt en ook de dierentuin in Emmen is dichtbij.

 

Eten / drinken

Geen zin om te koken? Er zijn genoeg eetgelegenheden in de buurt.

Weidzz natuurlodges

Hoofdstraat 110
7755 NN Dalerveen
0524 524842

info@weidzznatuurlodges.nl