×
Wellness lodges Natuurlodges Wellness Tentlodges

Weidzz Natuurlodges Drenthe

De Weidzz Natuurlodges zijn geschikt voor 2 of 4 personen. De lodges zijn volledig ingericht en voorzien van een keuken, badkamer met douche en toilet. In het leefgedeelte staat een 2 persoonsbed en een eet- en zithoekje. Het terras heeft een comfortabele tuinset om heerlijk in weg te zakken. Het uitzicht is formidabel. Zelfs vanaf het bed kunt u genieten van het weidse uitzicht over de landerijen. Boslodge Kievit is geschikt voor 4 personen en beschikt over 2 separate slaapkamers.

s ’Morgens vroeg opent u de dubbele deuren van de Natuurlodge en waant u zich in een andere wereld. Vaak lopen er hazen en fazanten. Ook reeën behoren tot deze natuurlijke habitat. Wordt bewust van het natuurlijke concert van de specht en diverse zang- en weide-vogels. Aanschouw het gedrag van de eekhoorn die graag van boom naar boom springt.

De Boslodge Kievit is geschikt voor 4 personen. Vanuit deze lodge geniet u van een prachtig uitzicht direct op het weidevogelgebied in het beekdal van het Drostendiep.

Mocht het fruit in de aangrenzende zelfpluktuin rijp zijn, dan mag u hiervan plukken.

De Weidzz Natuurlodges zijn voorzien van airco om in de zomer te verkoelen en in de winter te verwarmen. Alle Natuurlodges beschikken over een badkamer met toilet en douche en vallen binnen het bereik van Wifi.

Slow Ling Drenthe

Weidzz natuurlodges

Hoofdstraat 110
7755 NN Dalerveen
0524 524842

info@weidzznatuurlodges.nl