×
Natuurlodges Boslodges Wellness Tentlodges Wellness lodges

Wellness lodges

Alle Lodges zijn zodanig gesitueerd dat de gasten veel privacy hebben. Alle terrassen hebben uitzicht naar "buiten". De  Prachtige Wellness accommodaties Specht en Merel zijn de nieuwste aanwinsten van Weidzz Natuurlodges. Wellneslodges Grutto en Wulp staan ook midden in de Drentse natuur. Alle lodges bieden de perfecte combinatie van luxe, privacy en rust en zijn ideaal voor wie op zoek is naar een ontspannen vakantie in een prachtige omgeving.

Het maakt niet uit welke u kiest, WellnessLodge Specht of Merel met een spectaculair uitzicht of Wellnesslodge Grutto, met in de tuin een Finse sauna én een fijn Lounge Bath, of u kiest de halfronde kleinere 2 persoons Wellness Lodge Wulp met een sauna in de sfeervol aangelegde tuin, met uitzicht over de landerijen: genieten wordt het vast en zeker!

De Wellness lodges zijn luxe ingericht met een compleet ingerichte keuken, een badkamer met toilet, fijne boxspring bedden met heerlijke dekbedden en ook voor het linnengoed zorgt Weidzz. Het park is voorzien van Wifi versterkers. Gebruik van de Wifi is gratis.

Hoe fijn is het om aan te komen bij uw gehuurde Wellness Lodge waar de bedden al opgemaakt zijn, de handdoeken klaarliggen en u bij wijze van spreken, direct gebruik kunt gaan maken van de sauna en jacuzzi of Wellness Bath. Ontspan op uw eigen terras en geniet van al het moois om u heen: Slow Living in de Drentse natuur.

Slow Ling Drenthe

Weidzz natuurlodges

Hoofdstraat 110
7755 NN Dalerveen
0524 524842

info@weidzznatuurlodges.nl