×
Natuurlodges Boslodges Wellness Tentlodges Wellness lodges

Wellness lodge Merel

Een High-End wellnesslodge met een 2 persoons Infrarood sauna en jacuzzi. De wellnesslodge Merel heeft een ruime living met keuken met koelkast met vriesvak, vaatwasser, combimagnetron, inductiekookplaat, waterkoker en koffiezetapparaat (A4 filter) . Alle benodigde keukengerei is aanwezig. In de living bevindt zich een prachtige sfeerhaard. De lodge is voorzien van airco voor koelen in de zomer, en verwarmen in de winter. Via de openslaande terrasdeuren komt u op het terras waar u ruime jacuzzi met 2 ligplaatsen vindt. Ook zijn er 2 ligbedden aanwezig. Vanaf het terras heeft u een weids uitzicht over de landerijen. De infra-rood sauna bevindt zich in de badkamer. Uw boeking is inclusief 2 handdoeken pp, 1 set keukenlinnen. De bedden zijn opgemaakt. Voor de wellness zijn saunahanddoeken, badmantels en eenmalige slippers inclusief. De wellnesslodge is full-electric gevoed door zonnepanelen. Er worden ook e-bikes en e-mountainbikes verhuurt voor fantastische fietsroutes in de omgeving.

Slow Living Drenthe is ons motto. Een luxe wellnesslodge met 2 persoons infrarood sauna en jacuzzi staat tot uw beschikking bij ons te Dalerveen. Het recreatiepark is kleinschalig en biedt veel privacy aan de gasten. Het park is ruim opgezet. De infrastructuur is circulair gebouwd. Vele onderdelen zijn door ons hergebruikt, o.a. bestrating, verlichting en beplanting. Het park beschikt over een fruitpluktuin waar u als gast zelf uw fruit kunt plukken voor eigen consumptie. De omgeving is voorzien van veel wandel en fietsroutes. O.a. het Pieterpad en de Saksen(fiets)route lopen langs ons park. Het park grenst aan het weidevogelgebied Drostendiep. Dit is het beste weidevogelgebied van Drenthe. Leuke uitstapjes in de buurt, zoals Vestingstad Coevorden, Bargerveen, Wildlands, Boomkroonpad, Museumdorp Orvelte, Kamp Westerbork enz... liggen binnen 1 uur reisafstand van Het natuurhuisje.

 Weidzz Merel Wellness lodge boeken

Natuurgebied “het Beekdal”

Opmerking: 5% van uw boekingsbedrag komt ten goede aan de ontwikkeling van het weidevogel natuurgebied “het Beekdal” aan het Drostendiep. Het weidevogel natuurgebied is aangrenzend aan  Weidzz Natuurlodges.

De te realiserende ontwikkelingen in het weidevogel natuurgebied zijn o.a.:

Deze werkzaamheden starten in juli 2023. Na het broedseizoen van de weidevogels.

Slow Ling Drenthe

Weidzz natuurlodges

Hoofdstraat 110
7755 NN Dalerveen
0524 524842

info@weidzznatuurlodges.nl