×
Wellness lodges Natuurlodges Wellness Tentlodges

Wellness lodge Grutto

Een luxe wellnesslodge met een 2 persoons Finse sauna en jacuzzi. De wellnesslodge heeft een ruime living met keuken met koelkast met vriesvak, vaatwasser, combi-magnetron, inductiekookplaat, waterkoker en koffiezetapparaat (A4 filter) . Alle benodigde keukengerei is aanwezig.

Via de schuifpui komt u op het terras waar u de sauna en jacuzzi vindt.

Uw boeking is inclusief 2 handdoeken pp, 1 set keukenlinnen en opgemaakte bedden.

De sauna wordt gestookt d.m.v. een elektrische sauna-oven, de jacuzzi is electrisch en bij aankomst op een aangename temperatuur van ca 37 graden. Voor de Wellness zijn saunahandoeken, badmantels en slippers aanwezig. De Wellnesslodge is full-electric gevoed door zonnepanelen. Er worden ook e-bikes en e-mountainbikes verhuurt voor fantastische fietsroutes in de omgeving.

Slow Living Drenthe is ons motto. Een luxe wellnesslodge met 2 persoons sauna en jacuzzi staat tot uw beschikking bij ons te Dalerveen. Het recreatiepark is kleinschalig en biedt veel privacy aan de gasten. Het park is ruim opgezet. De infrastructuur is circulair gebouwd. Vele onderdelen zijn door ons hergebruikt, o.a. bestrating, verlichting en beplanting. Het park beschikt over een fruitpluktuin waar u als gast zelf uw fruit kunt plukken voor eigen consumptie. De omgeving is voorzien van veel wandel en fietsroutes. O.a. het Pieterpad en de Saksen(fiets)route lopen langs ons park. Het park grenst aan het weidevogelgebied Drostendiep. Dit is het beste weidevogelgebied van Drenthe. Leuke uitstapjes in de buurt, zoals Vestingstad Coevorden, Bargerveen, Wildlands, Boomkroonpad, Museumdorp Orvelte, Kamp Westerbork enz... liggen binnen 1 uur reisafstand van het natuurhuisje. Het park met het Natuurhuisje ligt aan de doorgaande weg naar het mooie dorp Dalen.

Wellness Lodge Grutto

Natuurgebied “het Beekdal”

Opmerking: 5% van uw boekingsbedrag komt ten goede aan de ontwikkeling van het weidevogel natuurgebied “het Beekdal” aan het Drostendiep. Het weidevogel natuurgebied is aangrenzend aan  Weidzz Natuurlodges.

De te realiserende ontwikkelingen in het weidevogel natuurgebied zijn o.a.:

Deze werkzaamheden starten in juli 2023. Na het broedseizoen van de weidevogels.

Slow Ling Drenthe

Weidzz natuurlodges

Hoofdstraat 110
7755 NN Dalerveen
0524 524842

info@weidzznatuurlodges.nl