×
Natuurlodges Boslodges Wellness Tentlodges Wellness lodges

Wellness lodge Grutto

De Wellness lodge Grutto is een luxe wellness lodge met een 2 persoons sauna en Wellness Lounge Bath. De wellness lodges heeft een ruime living met keuken met koelkast met vriesvak, vaatwasser, combimagnetron, inductiekookplaat, waterkoker en koffiezetapparaat (A4 filter). Alle benodigde keukengerei is aanwezig. Via de schuifpui komt u op het terras waar u de sauna en hottub vindt. Uw boeking is inclusief 2 handoeken pp, 1 set keukenlinnen. De bedden zijn opgemaakt. De sauna wordt gestookt d.m.v. een elektrische sauna-oven, het lounge bad is gas gestookt. Voor de wellness zijn saunahanddoeken, badmantels en slippers inclusief. Wellness lodge Grutto is full-electric gevoed door zonnepanelen. Er worden ook e-bikes en e-mountainbikes verhuurt voor fantastische fietsroutes in de omgeving.

Slow Living Drenthe is ons motto. Een luxe wellnesslodge met 2 persoons sauna en Wellness Lounge Bath (buiten) tot uw beschikking bij ons te Dalerveen. Weidzz natuurlodges is een kleinschalig recreatiepark en biedt veel privacy aan de gasten. Het park is ruim opgezet. De infrastructuur is circulair gebouwd. Vele onderdelen zijn door ons hergebruikt, o.a. bestrating, verlichting en beplanting.

Wij beschikken over een fruitpluktuin waar u als gast zelf uw fruit kunt plukken voor eigen consumptie. De omgeving is voorzien van veel wandel en fietsroutes. O.a. het Pieterpad en de Saksen(fiets)route lopen langs ons park. Het park grenst aan het weidevogelgebied Drostendiep. Dit is het beste weidevogelgebied van Drenthe. Leuke uitstapjes in de buurt, zoals Vestingstad Coevorden, Bargerveen, Wildlands, Boomkroonpad, Museumdorp Orvelte, Kamp Westerbork enz.. liggen binnen 1 uur reisafstand van de Wellness lodge.

Weidzz Grutto Wellness lodge boeken

Natuurgebied “het Beekdal”

Opmerking: 5% van uw boekingsbedrag komt ten goede aan de ontwikkeling van het weidevogel natuurgebied “het Beekdal” aan het Drostendiep. Het weidevogel natuurgebied is aangrenzend aan  Weidzz Natuurlodges.

De te realiserende ontwikkelingen in het weidevogel natuurgebied zijn o.a.:

Deze werkzaamheden starten in juli 2023. Na het broedseizoen van de weidevogels.

Slow Ling Drenthe

Weidzz natuurlodges

Hoofdstraat 110
7755 NN Dalerveen
0524 524842

info@weidzznatuurlodges.nl