×
Wellness lodges Natuurlodges Wellness Tentlodges

Wellness lodge Scholekster

Een luxe wellnesslodge voor 4 personen met 2 separate slaapkamers.

De wellnesslodge heeft een ruime living met keuken met koelkast met vriesvak, vaatwasser, combi-magnetron, inductiekookplaat, waterkoker en koffiezetapparaat (A4 filter) . Alle benodigde keukengerei is aanwezig. Via de schuifpui komt u op het terras waar u een ruime 4 persoons jacuzzi vindt.

Uw boeking is inclusief: een wellness luxe pakket, per persoon, deze bestaat uit een badmantel, groot badlaken en badslippers. Douchehanddoeken zijn aanwezig net als 1 vaatdoekenpakket. De jacuzzi is bij aankomst op een fijne temperatuur van ca 37 graden. Overkapping boven de jacuzzi is aanwezig en de bedden zijn opgemaakt.

De Wellnesslodge is full-electric gevoed door zonnepanelen. Er worden ook e-bikes en e-mountainbikes verhuurt voor fantastische fietsroutes in de omgeving. Onze bedden zijn fris en schoon. Alles is stofvrij. De schoonmaakstandaard is zeer hoog.

Reserveren Wellness lodge Scholekster

Extra info:

Slow Living is ons motto. Een luxe wellnesslodge voor 4 personen met een ruime jacuzzi op het terras, staat tot uw beschikking bij ons te Dalerveen. Het recreatiepark is kleinschalig en biedt veel privacy aan de gasten. Het park is ruim opgezet. De infrastructuur is circulair gebouwd. Vele onderdelen zijn door ons hergebruikt, o.a. bestrating, verlichting en beplanting. Het park beschikt over een fruitpluktuin waar u als gast zelf uw fruit kunt plukken voor eigen consumptie. De omgeving is voorzien van veel wandel en fietsroutes. O.a. het Pieterpad en de Saksen(fiets)route lopen langs ons park. Het park grenst aan het weidevogelgebied Drostendiep. Dit is het beste weidevogelgebied van Drenthe. Leuke uitstapjes in de buurt, zoals Vestingstad Coevorden, Bargerveen, Wildlands, Boomkroonpad, Museumdorp Orvelte, Kamp Westerbork enz... liggen binnen 1 uur reisafstand van het natuurhuisje. Het park met het Natuurhuisje ligt aan de doorgaande weg naar het mooie dorp Dalen.

Slow Ling Drenthe

Weidzz natuurlodges

Hoofdstraat 110
7755 NN Dalerveen
0524 524842

info@weidzznatuurlodges.nl