×
Wellness lodges Natuurlodges Wellness Tentlodges

Natuurlodge Tureluur

Natuurlodge Tureluur ligt op een unieke plek middenin de Drentse natuur en is geschikt voor 2 personen. Ideaal voor quality time met je partner of familie/vrienden. Vanaf het bed is het mogelijk om van het weidse landschap te genieten. De lodge is volledig ingericht met een keukentje, 2 persoons boxspringbed in het leefgedeelte, eettafel met stoelen, relaxfauteuil's of een bank. Lodge Tureluur beschikt over een eigen badkamer met toilet, wasbak en douche. Het terras beschikt over degelijk tuinmeubilair en 2 ligbedden in de zomer. Aircontitioning zorgt voor verkoeling op warme zomerdagen en voor warmte op de koude of kille najaarsdagen of winter.

Lodge Tureluur is te boeken met 1 huisdier. Dit kunt u ingeven met boeken. Extra kosten voor 1 huisdier: 25 euro per verblijf.

De lodge is direct gelegen aan het bekende Pieterpad. Na een heerlijk ontbijt (ter plaatse te boeken) vervolg je je pad op deze prachtige wandelroute.

Aangrenzend ligt het weidevogelgebied in het beekdal van het Drostendiep, dat je 's ochtends trakteert op een uitgebreid concert van diverse vogels. Tijdens de herfst in Drenthe kleurt het landschap felle tinten rood, oranje en geel, met kronkelige wandelpaden door het bos die door de kleurrijke bladeren worden gesierd. Geniet van de natuur en ontdek de lokale gastronomie bij plaatselijke cafés/restaurants met volop goede wijnen en smakelijke seizoensgerechten.

 

Boeken van de Natuurlodge Tureluur Drenthe:

Slow Ling Drenthe

Weidzz natuurlodges

Hoofdstraat 110
7755 NN Dalerveen
0524 524842

info@weidzznatuurlodges.nl