×
Wellness lodges Natuurlodges Wellness Tentlodges

Vogelspotlodge Kievit

De sfeervolle Vogelspotlodge Kievit is geschikt voor 4 personen. De houten inrichting springt direct in het oog en straalt veel warmte uit. Deze luxe lodge beschikken over 2 aparte slaapkamers met op de ene slaapkamer een 2 persoons Boxspring bed en in de andere kamer staan 2 losse eenpersoons Boxspring bedden.

De ruime raampartijen aan bijna alle zijden van de Vogelspotlodge geven u een fantastische beleving van de natuur. U geniet van het uitzicht over de Drentse landerijen.

Aangrenzend is het weidevogelgebied in het beekdal van het Drostendiep. U zult getrakteerd worden op een uitgebreid concert van diverse vogels. Mocht het fruit in de aangrenzende zelfpluktuin rijp zijn, dan mag u hiervan plukken. Op het terras kunt u heerlijk zitten en genieten van de prachtige zonsondergangen bij helder weer.

De Boslodge is voorzien van airco om in de zomer te verkoelen. Diverse elektrische radiatoren zorgen in de winter voor verwarming. Alle Natuurlodges hebben een badkamer met douche en badmeubel, een separaat toilet en vallen binnen het bereik van  Wifi.

Boeken van de Vogelspot lodge:

Slow Ling Drenthe

Weidzz natuurlodges

Hoofdstraat 110
7755 NN Dalerveen
0524 524842

info@weidzznatuurlodges.nl