×
Natuurlodges Boslodges Wellness Tentlodges Wellness lodges

Boslodges en Vijverlodge Drenthe

De sfeervolle Boslodges Kievit en Scholekster zijn geschikt voor 4 personen. De houten inrichting springt direct in het oog en straalt veel warmte uit. Deze luxe lodges beschikken over 2 aparte slaapkamers met op de ene slaapkamer een 2 persoons Boxspring bed en in de andere kamer staan 2 losse eenpersoons Boxspring bedden.

De vijverlodge Grutto is omgetoverd naar een 2 persoons Luxe Wellnesslodge. Buiten op het terras bevindt zich de Oval Sauna (electrisch gestookt), geschikt voor 2-4 personen. Ook kunt u heerlijk genieten van de natuur Lounge Wellness Bath.  

De ruime raampartijen aan bijna alle zijden van de Boslodges en Vijverlodge geven u een fantastische beleving van de natuur. U geniet van het uitzicht over de Drentse landerijen.

Aangrenzend is het weidevogelgebied in het beekdal van het Drostendiep. U zult getrakteerd worden op een uitgebreid concert van diverse vogels. Mocht het fruit in de aangrenzende zelfpluktuin rijp zijn, dan mag u hiervan plukken. Op het terras kunt u heerlijk zitten en genieten van de prachtige zonsondergangen bij helder weer.

De Boslodges zijn voorzien van airco om in de zomer te verkoelen. Diverse elektrische radiatoren zorgen in de winter voor verwarming. Alle Natuurlodges hebben een badkamer met douche en badmeubel, een separaat toilet en vallen binnen het bereik van  Wifi.

Boeken van de Boslodges  kan via onderstaande links:

Slow Ling Drenthe

Weidzz natuurlodges

Hoofdstraat 110
7755 NN Dalerveen
0524 524842

info@weidzznatuurlodges.nl