×
Natuurlodges Boslodges Wellness Tentlodges Wellness lodges

Overnachten in de natuur van Drenthe

Hartelijk welkom bij Weidzz Natuurlodges in het mooie Drenthe.

“Slow Living Drenthe” is ons motto

Natuur en boslodges

Volop genieten van de Natuur, luisteren naar de vele vogels die hier huizen. En luisteren naar de relatieve rust van het Drentse platteland.

Diverse luxe Natuurlodges staan midden in de natuur. Ons kleinschalige vakantiepark biedt een diversiteit aan accommodaties.

U logeert bijvoorbeeld in een knusse Natuurlodge met een prachtig uitzicht vanuit bed. Deze Natuurlodge is geschikt voor 2 personen.

De grotere Boslodges zijn gesitueerd in het “bos”. Alle Boslodges beschikken over een uitzicht over het Weidevogelgebied. Deze boslodges zijn geschikt voor 4 personen en van alle gemakken voorzien.

Wellness lodges

U kunt bij Weidzz op alle fronten aan uw rust komen. Overweeg eens een verblijf in 1 van de  Wellnesslodges die Weidzz Natuurlodges rijk is.

Wellnesslodge Specht en Merel zijn de nieuwste aanwinsten van Weidzz Natuurlodges. Deze Wellnesslodges zijn geschikt voor 2 personen en beschikken over een inpandige Infraroodsauna. Op het terras van de Specht kunt u vanuit de verwarmde jacuzzi genieten van de ondergaande zon en een prachtig uitzicht. De terrassen van de Merel en Specht zijn uitgerust met comfortabel tuinmeubilair en ligstoelen. 

Bij de Natuurlodges heeft Lodge Wulp een prachtige barrel-sauna in de tuin. Vanuit deze Finse sauna geniet u van het uitzicht over de landerijen.

Bij de Boslodges presenteren we graag de Vijverlodge Grutto. Deze Wellnesslodge beschikt over een Finse sauna en een Lounge Wellness Bath op het terras. Deze Wellness Lounge Bath is geschikt 2 personen. Beleeft de natuur vanuit dit bad!

De Tentlodges Patrijs en Fazant zijn te huur gedurende de maanden mei t/m oktober. Glamping op hoog niveau! De Tentlodges beschikken beide over een inpandige Finse sauna. De prive-badkamers bevinden zich naast de tentlodges.

  Wellnesslodge Specht Wellness Natuurlodge Wulp met barrel saunaWellness Vijverlodge GruttoTentlodges Patrijs en Fazant met WellnessNatuurlodges Tureluur en Graspieper en Wulp

Op 9-10-23 mochten wij de Kei van de Hondsrug in ontvangst nemen!

Een mooie waardering voor het harde werk van de afgelopen jaren! Ontwikkelen, uitvoeren en exploiteren van

Weidzz Natuurlodges met de Natuur, Privacy en welbehagen van de gast hoog in het vaandel. 

 

Mede mogelijk gemaakt door Hondsrug Drenthe.

Het project "Natuurinclusieve Recreatie Dalerveen" is mede tot stand gekomen door een bijdrage uit het Leaderproject. 

 

Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling (ELFPO) - Europa decentraal

Op 2 november ontvingen wij een prachtig bedrag via Vitale Vakantieparken Drenthe.

Slow Ling Drenthe

Weidzz natuurlodges

Hoofdstraat 110
7755 NN Dalerveen
0524 524842

info@weidzznatuurlodges.nl